ترک خوردن روی کیک خانگی به چه دلیل است؟

ترک خوردن روی کیک خانگی به چه دلیل است؟

گاهی اوقات هنگام پخت کیک با مشکلاتی مواجه می شویم. یکی از مشکلاتی که با آن رو به رو می شویم این است که علت ترک روی کیک چیست؟

علت ترک روی کیک چیست؟
ترک روی کیک,علت ترک روی کیک چیست؟

کیک نوعی شیرینی با منشأ اروپایی است که در تهیهٔ آن معمولاً چهار مادهٔ اصلی آرد، شکر، تخم مرغ و کره بهم زده شده و پس از درآمدن به حالت اسفنجی، پخته می‌شوند. به علاوه در برخی از انواع گوناگون کیک‌ها، از موادی چون نشاسته،روغن، میوهٔ درخت و یا خشکبار و مایعاتی مثل شیر، آب یا آب‌میوه و ادویه‌جات گوناگون و همچنین از ماده‌ای برای حجم دادن به خمیر مثل بیکینگ پودر یا خمیرترش نیز استفاده می‌شود.

بیشتر بدانید : بیسکو کیک، یک دسر خوشمزه ۱۵ دقیقه ای!!

ترک خوردن روی کیک به دلیل یکی از اتفاقات زیر است :

_ اگر قسمت وسط کیک شما بالا آماده و ترک خورده است، مهمترین علت دمای بیش از اندازه فر شماست؛ اما دلایل دیگری نیز می تواند داشته باشد.

_ مقدار بیکینگ پودر را همیشه دقیق اندازه گیری کنید. مقدار زیاد بیکینگ پودر و همچنین جوش شیرین یکی از دلایل ترک خوردن کیک می باشد.

_ مواد بیش از حد مخلوط شده است.

_ میزان آرد مورد استفاده زیاد و مایعات مورد استفاده کم بوده است.

_ کیک در طبقات بالاتر از طبقه وسط فر طبخ شده است. (هنگام گرم کردن فر، توری فر را در طبقه وسط قرار دهید.)

_ تا ۳۰ دقیقه اول پخت، درب فر را به هیچ عنوان باز نکنید؛ زیرا علاوه بر خوابیدن پف کیک، هوای گرم داخل فر خارج و باعث تغییر در دمای پخت می شود.

بیشتر بدانید : کیک اسفنجی را با یک دستور متفاوت و جدید درست کنید!!

بیشتر بدانید : کیک : دلیل پف نکردن کیک های خانگی چیست؟

بیشتر بدانید : کیک خانگی ای که درست کرده ام نم دارد و حفره حفره شده، چه کار کنم؟

بیشتر بدانید : طرز تهیه کیک شکلاتی عاشقانه

 بیشتر بدانید : نکات کلیدی برای هم زدن سفیده تخم مرغ