
شهردار رشت در دیدار با اهالی محله پستک مطرح کرد: کسانی که در مسیر عقلانیت و توسعه اخلال ایجاد میکنند در اقلیت هستند/ بهعنوان مدیر شهری نباید وقتمان را تلف کنیم
محمدعلی ثابتقدم شهردار رشت با همراهی جمعی از مدیران شهری از جمله محمد پورناصرانی مدیر منطقه یک شهرداری با اهالی محله پستک رشت در مسجد این منطقه دیدار کرد و شنونده ی مشکلات آنها بود.
به گزارش خبر فوری رشت و به نقل از گیل نگاه ثابت قدم در جمع مردم این منطقه که در مسجد این محله گردهم آمده بودند گفت: پستک محلهای پرجمعیت و با وسعت زیاد است که بسیاری از خدمات شهریاش بهواسطه پیوستگیاش به منطقه گلسار الزاما از این مسیر انجام میشود و دارای ارزش و توجه خاص بوده است.
شهردار رشت افزود: در عصری هستیم که عصر خِرد نام دارد که بر مبنای تعقل، اندیشهگرایی و خلاقیت معنا پیدا میکند .
او ادامه داد:گرچه با حفظ سنتهای خود میخواهیم شهروند ساکن در ایران اسلامی باشیم اما علیالقاعده این نیست که موضوعات روز را تجربه نکنیم و نادیده بگیریم و با ابزار سنتی نگاه کیفی به آینده خود و جوانان خود نداشته باشیم.
او همچنین با اشاره به حدیث امام علی (ع) در نهجالبلاغه تصریح کرد: در جوامع مختلف استفاده ترکیبی و درست از سه عنصر تعقل یعنی چشم و زبان و گوش یک اصل است افزود: ما به دنبال این هستیم انسانهای خردمند در کنار هم قرار گیرند تا جامعه را به سمت آینده بهتر سوق دهند.
شهردار رشت افزود: این نکته که رشد یک موضوع فردی نیست و افراد جامعه تا در کنار هم قرار نگیرند رشد نخواهند کرد گفت:نمیتوان گفت با فردگرایی بدون توجه به جمعگرایی و کثرت فکر کنیم و مسیر توسعه و ترقی خود را هموار کنیم.
ثابتقدم عنصر دیگر در کنار سه عنصر خردورزی را «اجتماع» معرفی کرد.
او گفت درصورتیکه اجتماع خانوادهها در هر محلهای باید مبتنی بر خرد شکل گیرد، میتوانیم به جامعهای بهتر فکر کنیم.
ثابتقدم خاطرنشان کرد:ما نیاز به شهروندان خردمند داریم که مکلف است از خرد خود بهخوبی استفاده کند.
شهردار با اشاره به اقلیتی که آنها را در مسیر عقلانیت و توسعه خلل وارد میکنند گفت: بهعنوان مدیر شهری نباید وقتمان را تلف کنیم و به این صحبتها گوش کنیم. آنها میخواهند سرعت رشد عقلانیتی که مردم به دنبالش هستند را کند کنند.
ثابتقدم با ارائه عملکرد نهماهه امسال در شهرداری رشت، با اشاره به انتقال طرحها به شهرداریهای مناطق گفت: تلاش میکنیم در حداکثر سرعت بهصورت چهره در چهره با مردم در ارتباط باشیم و خدمات شهروندی را ارائه کنیم. همچنین مردم نیز وظیفه شهروندی خود را انجام دهند.
این مدیر خدمات شهری گفت: حل مشکل وظیفه من مسئول است نه تکرار مدام مشکلاتی که ممکن است مشکل نباشند.
او بابیان اینکه ایدههایی را در مسیر خلاقیت شهروندان پیادهسازی خواهد کرد گفت: شهروند خلاق باید اثر مشارکت خود را در عرصه اجرا ببیند. و درازای ایده خوب خروجی خوب که میتواند منجر به مشارکت اقتصادی در حوزه خدمات شهری باشد دریافت کند.