معرفی یکی از غذاهای گیلانی در جشنواره خوراک شناسی پاراتی(برزیل)

معرفی یکی از غذاهای گیلانی در جشنواره خوراک شناسی پاراتی(برزیل)

به گزارش رشت۲۰ به نقل از واحد خبر مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شهرداری رشت، این جشنواره در ادامه مسابقه روزجهانی پاایلا (دِنیا، اسپانیا) جهت معرفی غذاهای شهرهای خلاق خوراک-شناسی که نمایانگر هویت فرهنگی آن شهر است، برگزار شد.

در این راستا، ویدیو کوتاه پنج-دقیقه ای از میرزاقاسمی، با آشپزی خانم نجاتی، آشپز معروف گیلانی، تهیه و برای جشنواره ارسال شد.

photo 2020 10 31 13 36 54 - معرفی یکی از غذاهای گیلانی در جشنواره خوراک شناسی پاراتی(برزیل)
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - معرفی یکی از غذاهای گیلانی در جشنواره خوراک شناسی پاراتی(برزیل)
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - معرفی یکی از غذاهای گیلانی در جشنواره خوراک شناسی پاراتی(برزیل)
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - معرفی یکی از غذاهای گیلانی در جشنواره خوراک شناسی پاراتی(برزیل)
gif;base64,R0lGODlhAQABAAAAACH5BAEKAAEALAAAAAABAAEAAAICTAEAOw== - معرفی یکی از غذاهای گیلانی در جشنواره خوراک شناسی پاراتی(برزیل)